Štátna filharmónia Košice spúšťa predaj abonentiek

Investujte do seba a zakúpte si abonentku na 56. koncertnú sezónu košických filharmonikov. Zvýhodnená sezónna vstupenka garantuje pravidelnú štvrtkovú dávku kvalitnej hudby, vlastné miesto v koncertnej sále a tretinovú zľavu oproti plnej cene lístkov. Abonentky na svojich majiteľov čakajú v pokladni Domu umenia od 9. do 30. septembra.

>>> ABONENTNÉ CYKLY <<<

Abonentky Štátnej filharmónie Košice (ŠFK) sú finančne zvýhodnené vstupenky na koncerty sezóny 2024/2025. Ich predaj sa spúšťa dnes, 9. septembra, a potrvá do konca mesiaca. Minuloročným abonentom podrží ŠFK ich miesta do 19. septembra, po tomto dátume budú tie neobsadené zaradené do predaja. Od 1. októbra filharmónia sprístupní aj vstupenky na jednotlivé abonentné koncerty. Kúpite si ich na webe ŠFK alebo v pokladni Domu umenia.

S abonentkou myslíte kultúrne aj ekonomicky

Každý zo série 21 abonentných koncertov 56. sezóny patrí do abonentného cyklu. Návštevník sa rozhodne, či si zabezpečí „permanentku“ na štrnásť koncertov A cyklu, sedem B cyklu alebo ich kombináciu. Vyberie si aj svoju vlastnú stoličku v koncertnej sále spomedzi štyroch cenových kategórií. Nech už sú voľby potenciálneho abonenta akékoľvek, vždy ušetrí 33 percent oproti plnej cene lístkov – v niektorých prípadoch ide o vyše sto eur. Sezónna vstupenka je navyše prenosná. Ak jej držiteľovi okolnosti nedovolia zúčastniť sa koncertu, môže dávku umenia dopriať rodine či priateľom.

Dotknite sa hudby v 56. sezóne

Abonentka prináša svojmu majiteľovi predovšetkým dotyk s klasickou hudbou. Na živých koncertoch si takmer každý štvrtok môžete vychutnať kvalitný a často nekonvečný program pod taktovkou renomovaných dirigentov a so sólistami, ktorých mená rezonujú v československom kontexte, v Európe či dokonca po celom hudobnom svete. Dirigentov a interpretov môže abonent spoznávať už na predkoncertných stretnutiach v diskusii s uvoľnenou atmosférou, kde sa dozvie aj nuansy či pikošky o dielach a autoroch večera.

Abonentka svojho držiteľa niekedy zavedie aj na koncert, ktorý by si inak nevybral – a často ho príjemne prekvapí. „Návštevu filharmónie môžete zvažovať aj podľa toho, či sú vám skladatelia a diela v programe známe. Naši priaznivci postupne odhaľujú krásu nie celkom tradičnej dramaturgie – dôkazom bola vysoká návštevnosť počas minulej sezóny. V ŠFK pripravujeme opäť nové hudobné zážitky a ich najlepšou prostredníčkou v 56. sezóne je práve abonentka,“ hovorí generálna riaditeľka ŠFK Lucia Potokárová.

Abonentky ŠFK si zakúpite len v Dome umenia. Pokladňa je otvorená od pondelka do štvrtka, vždy predpoludním od 10:00 do 12:00 a popoludní od 14:00 do 17:00.  Abonentky sú v predaji prioritne od 9. do 30. septembra. K dispozícii budú ešte do 17. októbra, záujemcovia však môžu mať obmedzený výber, keďže ŠFK spustí 1. októbra voľný predaj vstupeniek na jednotlivé koncerty.

>>> ABONENTNÉ CYKLY <<< 


Kontakt pre médiá:
Jana Tomalová, PR manažérka ŠFK
+ 421 918 802 101,
jana.tomalova@sfk.sk

ŠFK vstupuje do 56. sezóny s novou vizuálnou identitou

Štátna filharmónia Košice (ŠFK) predstavuje čerstvé dizajnérske prírastky, vrátane loga inštitúcie. V jeho vynovenej verzii môžete vidieť dirigenta a hráčov či vibráciu zvuku s vtáčikom ako nositeľom melódie. Z loga vychádzajú aj svieže vizuály sociálnych sietí, propagačné materiály či tlačoviny vo farebnej kombinácii terakotová – béžová – tmavomodrá. Pod verejný imidž ŠFK sa podpísali dizajnérky Annamária Digoňová a Mária Bujňáková.

Čitať viac »

Organové diela vyšperkujú špičkoví sólisti i filharmonici

Návštevníkov Štátnej filharmónie Košice (ŠFK) čaká tento štvrtok trojica diel so spoločným menovateľom: organ. Priaznivci hudobného umenia sa môžu tešiť na virtuozitu kráľovského nástroja z pera Samuela Barbera aj koncertantnú partitu na počesť Jozefa Podprockého. Finále večera bude patriť „Organovej“ symfónii č. 3 c mol Camille Saint-Saënsa. Koncert Organoví majstri s filharmonikmi pod taktovkou Zbyňka Müllera sa začne vo štvrtok 19. septembra o 19.00 v Dome umenia.

Čitať viac »

Dnes sa začína MOFIS, prinesie inovácie aj klasiku

V poradí 53. ročník Medzinárodného organového festivalu Ivana Sokola (MOFIS) sa začne festivalovou novinkou – Organovou akadémiou v Kežmarku. Otváracím podujatím bude inovatívny projekt Dávny – počúvanie času, už 15. septembra v Dóme sv. Alžbety v Košiciach vtiahne publikum do osudov opustených organov. Dramaturgia festivalu myslela i na Bachove fúgy, symfonický koncert či organové diela majstra opery Giaccoma Pucciniho.

Čitať viac »

Menu

Vyhľadávanie

Vstupenková pokladŇa

Kontakt:
Dom umenia - Moyzesova 66, Košice
+421 905 073 123
(počas pokladničných hodín)
vstupenky(@)sfk.sk
Otváracie hodiny
PO-ŠT:  10:00 - 12:00 a 14:00 - 17:00
PI, SO, NE:  Zatvorené

Večerná pokladňa ŠFK je otvorená hodinu pred koncertom a predáva vstupenky iba na aktuálny večerný koncert.

Dom umenia

Adresa:
Moyzesova 66
040 01 Košice
e-mail: sfk(@)sfk.sk
Spojenie MHD:
Električky: 1, 2, 4, 5, 6, 7
Autobusy: 12, 15, 16, 71, 72
Google maps 


Štátna filharmónia Košice je štátna príspevková organizácia Ministerstva kultúry SR.

Privátna zóna:

Prihlásenie EXT                  Prihlásenie COL

Prihlásenie NAS                 Prihlásenie VMM

Newsletter:

Zadaním emailovej adresy vyjadrujem svoj súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania noviniek emailom. Viac info.


Copyright Štátna filharmónia Košice © 2018. All Rights Reserved. Design by lenkine. Runs on Audience Toolkit.

Tento web používa cookies.  Viac informácií.

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...